Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO!
platí
pri objednávke príslušenstva nad 120€ 
osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Neapolská elektrická pizza pec IZ9 – IZZO Forni

TOP PRODUKT

Scugnizzonapoletana pizza pec na elektrinu

Výrobca: IZZO FORNI
Záručná doba: 12 mesiacov
Kód: IZ-9
Dostupnosť: 35 dní
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Výnimočná profesionálna elektrická pizza pec vhodná na prípravu pravej neapolskej pizze, navrhnutá a vyrobená v Neapole spoločnosťou IZZO FORNI. Jediná elektrická pizza, ktorá dokáže dokonalo reprodukovať zdroj tepla potrebný na pečenie pravej neapolskej pizze podľa požiadaviek Associazione Verace Pizza Napoletana (Asociacia Pravej Neapolskej Pizze). Pizza pec bez kompromisov: výkon, tradičný dizajn, inovácie, ale predovšetkým zachovanie autentickej chuti "Verace Pizza Napoletana".

DIZAJN PECE

Tajomstvo výnimočnej kvality nie je komplikované: jednoduchosť konštrukcie, predimenzovanie jednotlivých komponentov a precízna ručná montáž. Robustná konštrukcia v spojení so žulovým kameňom tvoria základ tejto pizza pece. Čo však zaráža ešte viac, je jej príťažlivý tvar, ktorý zaujme na prvý pohľad. Línie, materiály, farby, všetko je v súlade s tradíciou, ktorá je múdro zmiešaná s pokrokovou technológiou.

MATERIÁLY

Čelo pece je zvýrazené použitím kovov najvyššej kvality. Meď je tepaná majstrami kováčmi s reliéfnymi rytinami, ktoré zosobňujú jej vzhľad. Vezuvský kameň použitý na pracovnú dosku je obzvlášť silný a krásne zakrivený. Exteriér je potiahnutý sľudovou železnou farbou, ktorá je vysoko odolná proti korózii a dokonale ladí s ručne vyrobenými medenými časťami.

MODEL

Nové ešte kompaktnejšie riešenie s minimalizovanými rozmermi a hmotnosťou:

Model Kapacita Rozmery komory (ŠxHxV) Rozmery pece (ŠxHxV) Hmotnosť
IZ-9 9 pízz – Ø 33 cm 103 x 113 x 17 cm 145 x 181 x 194 cm 880 kg

Izzo Fornineapolská pizza pec elektrická made in italy

 

 


certifikát kvality

Certifikát napoletana

VÝKON
Pravá neapolská pizza hotová za 60 sekúnd, vďaka stálej teplote 440°C až 460°C stupňou s otvorenými prednými dvierkami.

UDRŽATEĽNOSŤ
Rešpektujte životné prostredie, šetrite energiu a chránte zdravie zákazníkov a pracovníkov. Pec neprodukuje žiaden dym a škodlivé látky, nie sú potrebné žiadne náklady na správu paliva, a k tomu ušetríte približne 30% na spotrebe elektriny.

PLOCHA NA PEČENIE
Plocha je vyrobená z "Biscotto di Sorrento". Tieto špecifické žiaruvzdorné tehly sú vyrábané ručne, najprv sú sušené vzduchom a následne v peciach. Po celé storočia sa používajú na varné plochy v peciach na drevo. Ich vynikajúcou kvalitou je rovnomerná a konzistentná distribúcia tepla, vďaka čomu má pizza typický vzhľad a chuť, ktoré ju preslávili po celom svete.

OSVETLENIE KOMORY
Každý roh varnej komory je dokonalo osvetlený, vďaka 4 skrytým halogénovým lampám.

ELEKTRICKÉ REZISTORY
Odborne ručne natiahnuté nekryté niklovo-chrómové rezistory. Nakoľko pokrývajú celú plochu varnej komory pizza je rovnomerne pečená kamkoľvek ju umiestnite.

OVLÁDACÍ PANEL
Digitálny ovládací panel s intuitívnym ovládaním. Umožňuje znížiť spotrebu energie na minimum, automatické zapínanie systému a nezávyslé nastavenie teploty vrchnej a spodnej časti komory. Vďaka tomu, je možné v tejto peci piecť okrem pizze čokoľvek iné.

MANIPULÁCIA
Pizza pec je postavená na výsuvných otočných kolieskach. Vďaka dokonalej geometrii ich umiestnenia a ich robustnosti dokáže s pecou ľahko manipulovať aj iba jedna osoba.

NA POŽIADANIE
Predný, alebo bočný výsuvný ovládací panel. Logo, nápis, alebo iné ručné tepanie na medenom páse.

 

  pizza pec neapolská elektrická pizza pec neapolská elektrická
Priemerná teplota +440°C až +460°C +440°C až +460°C
Meranie teploty s presnosťou na 1°C pocitovo
Tepelný zdroj nekryté niklovo-chrómové rezistory plameň
Distribúcia tepla rovnomerne po celej komore v závislosti od plameňa
Použiteľná pracovná plocha celá približne 2/3
Kvalita pečenia rovnomerná a konštantná premenlivá
Zdroj elektrina, 400 V (3F + N) drevo / plyn
Spotreba energie 33% obnoviteľná 0% obnoviteľná
Škodlivé látky
Práca s drevom približne 120 hodín ročne
Odstraňovanie zvyškov sadzí každý mesiac
Špeciálny komín nevyhnutný
Možnosť demontáže iba niektoré
Na kolieskach iba niektoré
 
 

katalóg PDFIZZO FORNI pizza pece

katalóg PDFTechnický list
IZ-2

katalóg PDFTechnický list
IZ-4

katalóg PDFTechnický list
IZ-6

katalóg PDFTechnický list
IZ-9