Logo pizza market

  • Prihlásenie
  • Registrácia

Mobil logo pizza market

Tradícia a skúsenosť

  • DOMOV
  • O NÁS
    • PORADENSTVO
    • PROJEKCIA
    • PREDAJ
    • FINANCOVANIE
    • MONTÁŽE
    • SERVIS
    • REVÍZIE A POSUDKY
    • ŠKOLENIA A KURZY
    • VÝROBA
  • REALIZÁCIE
    • Pizza Family
    • Pizza pec Šala
    • PUPI Štúrovo
    • Pizzeria Považany
    • Alfa1977 - CIAO
    • Europa Banská Bystrica
    • Pizza Della Zola
    • Pizza truck
    • 4 PIZZE
    • Italforni Budapešť
    • Pizzeria Neapol
    • Sympl
    • Penati Golf Resort
    • DA Andrea
    • Pizzeria PiSA
    • FABBRO Pizzeria
    • Pizzeria Crazy
    • Pizzéria u Bennára
    • Panzerotto
    • Villa Nova Bar
    • Pizza Carla
    • Food House
    • Doma na Babe
    • La Strega
    • Levice
    • Karlové Vary
    • Pizzeria Slniečko
    • Rafano
    • Reštaurácia ADUB
    • Pizzeria Lamia
    • Pizza Carla
    • Devín 2023
    • Mille Tranci
    • BISON Restaurant & Grill
    • Neapolka
    • Nitriansky Furmansky dvor
    • Pivarnička nad Rinkom
    • Pizzeria Della Piazza
    • Best Burger
    • Juzzepe Pizza
    • Dante's bar
    • Pellers restaurant
    • Charlie's pizza
    • Pohostinstvo Stein
    • Piváreň u Majerníkovcov
    • Trofeo
    • OC Retro
    • Nuvola Pizza
    • Bistro LUSK
    • Pivárenská Bašta Miki
    • Pizzeria San Marino
    • Bistro ZOOM
    • Banditos Pizza Napoletana
    • Reštaurácia a penzión Vendelín
    • Trenčín
    • Prievidza 17.7.2024
    • Pizzeria Cipolina
    • Pizzeria Župan
    • Výroba cestovín Giraltovce
    • Hotel Družba
    • Kaviareň Ventum
    • Casa Mia
    • Pellers
    • Büro Contemporary pizza
    • Pizzeria Nová Baňa
  • BLOG
    • Nástroje na čistenie pizza pece
    • Ako si vybrať pizza lopatu?
    • Ako zvoliť palivové drevo do pizza pece?
    • Objavte tajomstvo dokonalej pizze vďaka receptu od profesionála
    • Typy múky
    • Ako vybrať ten správny syr na vašu pizzu?
    • Tajomstvo dokonalej pizze či cestovín - Paradajky San Marzano
    • Pizza ako od talianskeho majstra: objavte tajomstvá dokonalého cesta
    • VÁŠ PIZZA SVET: OBJAVTE ROZMANITOSŤ CHUTÍ OD NEAPOLA PO AMERIKU
    • Pizza ako z Neapola? Tajomstvom je fermentácia a zrenie cesta
  • KONTAKT
  • ZÁKAZNÍCKA ZÓNA
    • ZMENA OSOBNÝCH ÚDAJOV
    • PREHĽAD OBJEDNÁVOK
    • OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
    • COOKIES
    • VOP - Spotrebiteľ
    • VOP - Podnikateľ
  • IX
    • Constructions
    • Turbo drevo
    • Turbo plyn
    • Varna doska
    • Su&Giu
    • Ovládanie
    • Kapacita pece
    • Palivo
    • Povrchy
    • Technicke info
    • Uzáver komory
    • Videa
    • pdf
    • Povrchy Morello
    • riešenia Morello
    • typy dreva
Katalóg
0
  • PIZZA PECE
    • Pizza pece MARANA Forni
      • Statické pizza pece
      • Rotačné pizza pece
      • Dizajnové pece
    • Pizza pece MANNA Forni
    • Pizza pece IZZO Forni
    • Pizza pece ITALFORNI
      • Elektrické pizza pece
      • Plynové pizza pece
      • Dizajnové pizza pece
      • Tunelové pizza pece
    • Pizza pece ALFA Forni
      • Profesionálne pece ALFA Pro
      • Domáce pece ALFA Pizza
    • Pizza pece EFFEUNO Forni
    • Elektrické pizza pece
    • Plynové pizza pece
    • Pizza pece na drevo
    • Tunelové pizza pece
    • Pizza pece do domácnosti
  • STROJE NA CESTO
    • Miesiče cesta
    • Deličky a zaobľovače
    • Formovače pizze
    • Kysiarne na cesto
  • STROJE NA INGREDIENCIE
    • Krájače zeleniny
    • Strúhače syra
    • Nárezové stroje
    • Lisy na paradajky
  • CHLADIACE ZARIADENIA
    • Chladiace pizza pulty
    • Chladiace stoly
    • Saladety
    • Vitríny na ingrediencie
    • Chladiace skrine
  • STROJE NA CESTOVINY
    • Remeselné stroje na cestoviny
    • Priemyselné stroje na cestoviny
    • Sušiarne na cestoviny
    • Príslušenstvo na výrobu cestovín
  • PRÍSLUŠENSTVO DO PIZZERIE
    • Lopaty na pizzu
    • Lopaty na otáčanie pizze
    • Kefy na čistenie pizza pece
    • Lopaty a zhŕňače na popol
    • Stojany na drevo a oddeľovače ohniska
    • Valčeky na cesto
    • Špachtle a krájače cesta
    • Lyžice na pretlak
    • Olejničky
    • Držiaky plechov a pekáčov
    • Krájače na pizzu
    • Lopatky na pizzu
    • Podnosy
    • Taniere na pizzu
    • Pizza boxy a termotašky
    • Stojany a nástenné držiaky
    • Pekáče, plechy a sitá
    • Prepravky na cesto
    • Vozíky na plechy
    • Iné pomôcky
Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO!
platí
pri objednávke príslušenstva nad 120€ 
osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

PROJEKCIA

Ak ste sa rozhodli podnikať v gastronómii, prípadne v inom odvetví potravinárskeho priemyslu, alebo už podnikáte a chcete zrekonštruovať vaše prevádzkove priestory, tak sme vám pripravení s tým pomôcť. Prvým krokom, je objasnenie podnikateľského zámeru a príprava plánu postupných krokov. Ak ste už absolvovali konzultáciu s našimi pracovníkmi a dospelo sa k názoru, že je potrebné spracovať aj projekt, či architektonický návrh, tak tu sa na túto tému dozviete zopár ďalšich užitočných informácii.

Nie vždy je potrebný projekt pri nákupe zariadenia - áno dosť často to počujeme od klientov, a to je fakt - ale to platí len pri nákupe sólo zariadení, nie pri zariaďovaní celej prevádzky, alebo pri jej rekonštrukcii. Avšak sú aj zariadenia, pri ktorých je potrebné plánovanie takmer vždy. Jedná sa väčšinou o zložitejšie technologické zariadenia, hlavne do výrobných prevádzok, ale neraz sa ukazuje, že aj pri zdanlivo len jednoduchom spotrebiči, je potrebné naplánovať pomerne veľa postupných krokov na dosiahnutie úspešnej realizácie. Takže podceňovať dobrú projekciu alebo zavrhnúť odbornú konzultáciu sa nemusí vždy vyplatiť.

Dispozične riešenie, ako aj technické podmienky, sú určujúcim faktorom pre vytvorenie funkčného a efektívneho priestoru zázemia kuchyne, ktorý zodpovedá požiadavkám na výrobu, ako po stránke kvality, tak aj po stránke predpokladanej kvantity dennej produkcie. Vytvorením logisticky efektívneho riešenia s dôrazom na ergonómiu, je základným predpokladom na to, aby sa prevádzka mohla sústrediť na kvalitu ponúkaného sortimentu. Dobré logistické riešenie pracoviska je predpokladom pre bezpečné a bezstresové prostredie, do ktorého sa personál rád vracia, a kde môže podávať maximálne výkony pri minimálnom telesnom a psychickom zaťažení.

Aby sme boli schopní vytvoriť kvalitné návrhy, dispozičné riešenia, projekty, či vizualizácie, náš tím netvoria len projektanti a architekti, ale pri konzultáciach jednotlivých projektoch sa zúčastňujú podľa potreby aj naši obchodní špecialisti, servisní technici, šefkuchári, a prípadne si na konzultácie voláme aj prevádzkových manažérov.


Dispozičné riešenie vám vypracujeme v troch základných vrstvách, vo formáte dwg (AutoCad), v pdf výstupe a 2D pohľade, proces sa uskutočnuje v 4 krokoch:

  1. Štúdia - dispozičné riešenie prevádzky. V prvom kroku sa zameriavame na vytvorenie prevádzkových vzťahov a logistiky jednotlivých súčastí (príjem tovaru, skladovanie, príprava surovín, tepelná úprava, výdaj jedál, umývanie stolového a prevádzkového riadu, vytvorenie personálneho zázemia), a to s maximálnym dohľadom na efektivitu, bezpečnosť, ergonómiu a hygienické požiadavky.

  2. Projekt - finálne dispozičené riešenie prevádzky. Po všetkých korekciách štúdie a po schválení finalnej verzie sa dokončí dispozičné riešenie so špecifikáciou strojov a zariadení, s presným určením výkonových parametrov.

  3. Profesie - inštalačný podklad (alebo často nazývané aj siete). Z finálneho projektu sa napokon vytváraju jednotlivé profesné výkresy, kde sú presne zakreslené všetky potrebné profesie (elektro, plyn, ZTI, VZT), s presne určenými koncovými bodmi pre napojenie špecifikovanej technológie.

  4. Vizualizácia - 3D projekt. Je možné vytvoriť aj nadštandardný projektový výstup pre dispozičné, technologické projekty. Pri architektonických návrhoch to je štandardný krok. Tam sa totiž 2D návrhy dajú len ťažko odprezentovať. To platí predovšetkým pre odbytové zóny v jednotlivých prevádzkach.

Okrem tohto sa zákaznikovi pripraví aj záverečná technická správa pre jednotlivé úrady, najmä pre hygienu. Napriek tomu, že projektanti pri návrhoch zohľadňujú všetky potrebné normy a vyhlášky, pred spustením samotnej realizácie treba odkonzultovať navrhnuté dispozičné riešenie na miestnom regionálnom úrade verejného zdravotníctva.

S pripravenou dokumentáciou viete slobodne disponovať, môžete ju používať v komunkácii či už s ďalšími spoločnosťami alebo s úradmi pri schvalovacích procesoch. Každopádne máte v rukách materiál, ktorý zodpovedá vašim predstavám a pomôže vám v ďalšej plánovanej činnosti.

V prípade, že plánujete zariadiť celú prevádzku novými spotrebičmi a zariadenia nakúpite u nás (aspoň väčšinu), tak vám cenu za projekt odpočítame z finálnej ceny. 

Ak máte záujem o projekt, neváhajte nás kontaktovať


Výrez z projektu - kuchyňa a prípravovne, prvotný návrh a návrh po korekciách

Ukážky z vizualizácie gastroprevádzky

Ukážky z vizualizácie varných zostáv

 
 
Pizzamarket
PizzaMarket
ALVEX, spol. s r.o.  -  divízia GASTRO

Štefánikova 35
SK-900 28  Ivanka pri Dunaji ( SC )
Slovenská Republika

OBCHODNÉ PODMIENKY - PODNIKATEĽ

OBCHODNÉ PODMIENKY - SPOTREBITEĽ

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

COOKIES

Instagram PIZZA MARKET Instagram PIZZA MARKET Facebook PIZZA MARKET Facebook PIZZA MARKET Pinterest PIZZA MARKET Pinterest PIZZA MARKET YouTube PIZZA MARKET YouTube PIZZA MARKET


Obchod
+421 903 442 235
Servis: +421 903 404 047

Newsletter

Ak chcete byť informovaný o akciách a novinkách, prihláste sa na odber noviniek.

   Prihlásiť sa  /  Odhlásiť sa

Copyright © 2019 ALVEX, spol.s r.o., All rights reserved | Štefánikova 35, SK-900 28 Ivanka pri Dunaji 

Vytvorené systémom ClickEshop.sk