BLOG
PIZZA AKO Z NEAPOLA? TAJOMSTVOM JE FERMENTÁCIA A ZRENIE CESTA. VIEME AKO NA TO.
5. 6. 2025 | Blog
Príprava pizze je umenie a srdcom každej dokonalej pizze je cesto. Ak sa pýtate, prečo vaša pizza nechutí ako tá, ktorú ste vyskúšali v Taliansku, odpoveď sa s najväčšou pravdepodobnosťou skrýva v procese fermentácie a zrenia cesta.
VÁŠ PIZZA SVET: OBJAVTE ROZMANITOSŤ CHUTÍ OD NEAPOLA PO AMERIKU
5. 5. 2025 | Blog
Pizza. Slovo, ktoré vyvoláva obrazy chrumkavého cesta, rozpusteného syra a voňavých ingrediencií. Ale vedeli ste, že existuje celý vesmír rôznych štýlov pizze, každý s vlastnou históriou, charakteristikami a nezameniteľnou chuťou?
PIZZA AKO OD TALIANSKEHO MAJSTRA: OBJAVTE TAJOMSTVÁ DOKONALÉHO CESTA
7. 2. 2025 | Blog
Existuje mnoho spôsobov, ako pripraviť cesto na pizzu - od klasických až po experimentálne. Výber závisí od vašich preferencií, času, ktorý máte k dispozícii, a samozrejme, od toho, aký druh pizze, s akou chuťou a textúrou chcete pripraviť.
NAJLEPŠÍ RECEPT NA POMODORO: PRÍPRAVA Z PARADAJOK SAN MARZANO
28. 11. 2024 | Blog
Asi neexistuje milovník pravej talianskej pizze, ktorý by nevedel, že jej základ tvorí pomodoro. Ale nie každý tuší, ako sa pripravuje. Najdôležitejšie je vybrať správny druh paradajok. Ak sa pýtate, ktoré odporúčame, odpoveď je jasná. San Marzano.
AKO VYBRAŤ TEN SPRÁVNY SYR NA PIZZU?
21. 10. 2024 | Blog
Nielen cesto, spôsob prípravy či pečenia robí z pizze jedinečnú pochúťku. Nemenej dôležité sú tiež suroviny, ktoré na ňu použijete. Základ tvorí paradajková zmes a v drvivej väčšine aj syr, spravidla mozzarella. Vedeli ste...
OBJAVTE TAMOJSTVO DOKONALEJ PIZZE VĎAKA RECEPTU OD PROFESIONÁLA
2. 7. 2024 | Blog
Pizza je jedno z najobľúbenejších jedál nielen v rodnom Taliansku, ale aj v mnohých ďalších krajinách po celom svete. Medzi také patrí aj Slovensko. Vyrobiť skutočne kvalitnú pizzu, nie je však také jednoduché...