BLOG
AKO VYBRAŤ TEN SPRÁVNY SYR NA PIZZU?
21. 10. 2024 | Blog
Nielen cesto, spôsob prípravy či pečenia robí z pizze jedinečnú pochúťku. Nemenej dôležité sú tiež suroviny, ktoré na ňu použijete. Základ tvorí paradajková zmes a v drvivej väčšine aj syr, spravidla mozzarella. Vedeli ste...
IDEÁLNA MÚKA NA PIZZU: ČO ZNAMENAJÚ KÓDY NA TALIANSKEJ MÚKE?
23. 8. 2024 | Blog
Nemusíte byť prvotriedny pizza majster, aby ste vedeli, že základom pravej talianskej pizze je cesto. Pizza cesto tvorí predovšetkým kvalitná múka, ktorú je samozrejme potrebné...
NÁSTROJE NA ČISTENIE PIZZA PECE
11. 7. 2019 | Blog
Pri používaní akéhokoľvek typu pizza pece je dôležité pravidelné čistenie, čím sa zaručí, že bude pec fungovať efektívne, a že jedlá pripravované vo vnútri nepreberú...
AKO VYBRAŤ PROFESIONÁLNU LOPATU NA PIZZU?
19. 8. 2019 | Blog
Rozmanitosť dostupných materiálov, rozmerov, rôzne možnosti v tvare hláv, systém zaháknutia a pevný alebo perforovaný typ povrchu umožňujú...