BLOG
PIZZA AKO OD TALIANSKEHO MAJSTRA: OBJAVTE TAJOMSTVÁ DOKONALÉHO CESTA
7. 2. 2025 | Blog
Existuje mnoho spôsobov, ako pripraviť cesto na pizzu - od klasických až po experimentálne. Výber závisí od vašich preferencií, času, ktorý máte k dispozícii, a samozrejme, od toho, aký druh pizze, s akou chuťou a textúrou chcete pripraviť.
NAJLEPŠÍ RECEPT NA POMODORO: PRÍPRAVA Z PARADAJOK SAN MARZANO
28. 11. 2024 | Blog
Asi neexistuje milovník pravej talianskej pizze, ktorý by nevedel, že jej základ tvorí pomodoro. Ale nie každý tuší, ako sa pripravuje. Najdôležitejšie je vybrať správny druh paradajok. Ak sa pýtate, ktoré odporúčame, odpoveď je jasná. San Marzano.
IDEÁLNA MÚKA NA PIZZU: ČO ZNAMENAJÚ KÓDY NA TALIANSKEJ MÚKE?
23. 8. 2024 | Blog
Nemusíte byť prvotriedny pizza majster, aby ste vedeli, že základom pravej talianskej pizze je cesto. Pizza cesto tvorí predovšetkým kvalitná múka, ktorú je samozrejme potrebné...
OBJAVTE TAMOJSTVO DOKONALEJ PIZZE VĎAKA RECEPTU OD PROFESIONÁLA
2. 7. 2024 | Blog
Pizza je jedno z najobľúbenejších jedál nielen v rodnom Taliansku, ale aj v mnohých ďalších krajinách po celom svete. Medzi také patrí aj Slovensko. Vyrobiť skutočne kvalitnú pizzu, nie je však také jednoduché...
AKO VYBRAŤ PROFESIONÁLNU LOPATU NA PIZZU?
19. 8. 2019 | Blog
Rozmanitosť dostupných materiálov, rozmerov, rôzne možnosti v tvare hláv, systém zaháknutia a pevný alebo perforovaný typ povrchu umožňujú...
AKO ZVOLIŤ PALIVOVÉ DREVO DO PIZZA PECE?
8. 7. 2020 | Blog
Palivové drevo – palivo budúcnosti. Výhrevná hodnota dreva je oveľa vyššia ako v prípade iných zdrojov tepla používaných v domácej alebo profesionálnej kuchyni...