Perforovaná lopata na pizzu Napoletana – GI.METAL
Lopata na pizzu Napoletana od spoločnosti GI.METAL navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám výrobcov pizze, ktorí vyrábajú pizzu v neapolitánskom štýle, v tradičnej neapolskej peci, ktorá dosahuje až 500°C. Pizza sa zvyčajne dáva na pizza lopatu s rukami a následne roztiahne po okraje hlavy lopaty. Špeciálna perforácia s kruhovým dizajnom umožňujú odstránenie prebytočnej múky, s ohľadom na ručnú prácu neapolskej tradície. Dvojdielna rukoväť na požiadanie.
ROZMERY A HMOTNOSŤ (mm, kg)
VÝHODY
- vyrobená z eloxovaného hliníka
- frézovanie na predenej strane hlavy
- vystužená hlava odolná vysokým teplotám
- ľahká oválna rukoväť z línie Azzurra
- 3 nity zaisťujú stabilitu a odolnosť
- perforácia s kruhovým dizajnom na odstránenie múky
- možnosť prispôsobenia nápisu na hlave lopaty pomocou gravírovania laserom

Podobné produkty









