Perforovaná lopata na pizzu Napoletana – GI.METAL
Lopata na pizzu Napoletana od spoločnosti GI.METAL navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám výrobcov pizze, ktorí vyrábajú pizzu v neapolitánskom štýle, v tradičnej neapolskej peci, ktorá dosahuje až 500°C. Pizza sa zvyčajne dáva na pizza lopatu s rukami a následne roztiahne po okraje hlavy lopaty. Špeciálna perforácia s kruhovým dizajnom umožňujú odstránenie prebytočnej múky, s ohľadom na ručnú prácu neapolskej tradície. Dvojdielna rukoväť na požiadanie.
ROZMERY A HMOTNOSŤ (mm, kg)
VÝHODY
- vyrobená z eloxovaného hliníka
- frézovanie na predenej strane hlavy
- vystužená hlava odolná vysokým teplotám
- ľahká oválna rukoväť z línie Azzurra
- 3 nity zaisťujú stabilitu a odolnosť
- perforácia s kruhovým dizajnom na odstránenie múky
- možnosť prispôsobenia nápisu na hlave lopaty pomocou gravírovania laserom
![Made in Italy](/storage/loga/made_in/italy2.jpg)
Podobné produkty
![Perforovaná lopata na pizzu Alice – GI.METAL](/images_upd/products/thumbs/1ya8niu73o6w.jpg)
![Perforovaná lopata na pizzu Amica – GI.METAL](/images_upd/products/thumbs/9/ps7akbqlyj6m.jpg)
![Perforovaná okrúhla lopata na pizzu Evoluzione – GI.METAL](/images_upd/products/thumbs/n6tk0mj2be71.jpg)
![Perforovaná lopata na pizzu Gluten Free – GI.METAL](/images_upd/products/thumbs/5cj2vtpei7x1.jpg)
![Perforovaná drevená lopata na pizzu, krátka – PIZZAMARKET](/images_upd/products/thumbs/3/ehbvaufxc1m6.jpg)
![Perforovaná lopata na pizzu Azzurra – GI.METAL](/images_upd/products/thumbs/y6kv5t0nob7g.jpg)