Kysiarne na cesto
Cesto vám bude najlepšie kysnúť za tepla. Ak chcete, aby kyslo rýchlejšie, vyhrejte rúru na 50°C a vypnite. Potom do nej vložte misu s cestom a prikryte ju obrúskom..... Problémy s kysnutím môžu spôsobiť staré kvasnice. Znehodnotiť ich môže aj prihorúce mlieko alebo tuk či absencia cukru. Stačí za lyžičku na podporu kysnutia. Musíme byť trpezliví. Redšie cesto napríklad na lievance vykysne za pol hodiny, ale tuhšie cesto na vianočku potrebuje hodinu i viac. Že je proces zavŕšený, preverí malá skúška. Ak do cesta urobíme prstom jamku a tá sa vzápätí vyrovná, cesto je vykysnuté dostatočne.
Riadená skriňová kysiareň PLANET – GEMMdo 30 dnícena na vyžiadanie
Riadená skriňová kysiareň, BAKING CAB – EVERLASTINGdo 30 dnícena na vyžiadanie
Riadená stolová kysiareň BAKING TAB – EVERLASTINGdo 21 dnícena na vyžiadanie
Riadená stolová kysiareň PLANET – GEMMdo 30 dnícena na vyžiadanie
Box na kysnutie cesta PLANET – GEMMdo 60 dnícena na vyžiadanie
Box na kysnutie cesta – EVERLASTINGdo 60 dnícena na vyžiadanie
Riadená skriňová kysiareň na cesto – INFRICOdo 30 dnícena na vyžiadanie






