Naposledy zobrazené

emailDOPRAVA ZADARMO !
platí pre príslušenstvo
            
pri objednávke nad 120€ 


phoneOSOBNÝ
ODBER


phonePROFESIONÁLNY
SERVIS

 

kysiarne na cesto

Kysiarne na cesto :

Cesto vám bude najlepšie kysnúť za tepla. Ak chcete, aby kyslo rýchlejšie, vyhrejte rúru na 50°C a vypnite. Potom do nej vložte misu s cestom a prikryte ju obrúskom..... Problémy s kysnutím môžu spôsobiť staré kvasnice. Znehodnotiť ich môže aj prihorúce mlieko alebo tuk či absencia cukru. Stačí za lyžičku na podporu kysnutia. Musíme byť trpezliví. Redšie cesto napríklad na lievance vykysne za pol hodiny, ale tuhšie cesto na vianočku potrebuje hodinu i viac. Že je proces zavŕšený, preverí malá skúška. Ak do cesta urobíme prstom jamku a tá sa vzápätí vyrovná, cesto je vykysnuté dostatočne.

 
 



Rýchla navigácia k hľadanému produktu: kliknite prosím na výber

Výrobca:
Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania