Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO!
platí
pri objednávke príslušenstva nad 120€ 
osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

kysiarne na cesto

Kysiarne na cesto

Cesto vám bude najlepšie kysnúť za tepla. Ak chcete, aby kyslo rýchlejšie, vyhrejte rúru na 50°C a vypnite. Potom do nej vložte misu s cestom a prikryte ju obrúskom..... Problémy s kysnutím môžu spôsobiť staré kvasnice. Znehodnotiť ich môže aj prihorúce mlieko alebo tuk či absencia cukru. Stačí za lyžičku na podporu kysnutia. Musíme byť trpezliví. Redšie cesto napríklad na lievance vykysne za pol hodiny, ale tuhšie cesto na vianočku potrebuje hodinu i viac. Že je proces zavŕšený, preverí malá skúška. Ak do cesta urobíme prstom jamku a tá sa vzápätí vyrovná, cesto je vykysnuté dostatočne.

Filter
Výrobca:
Cena