Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO!
platí
pri objednávke príslušenstva nad 120€ 
osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Stroj na výrobu cestovín PIDUE – LA MONFERRINA

Verzia:
Výrobca: LA MONFERRINA
Záručná doba: 12 mesiacov
Dostupnosť: do 30 dní
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Stroj na výrobu cestovín PIDUE od spoločnosti LA MONFERRINA je v základe automatický stroj na výrobu cestovinového pásu s jedným alebo dvoma miesičmi. Produkuje cestovinový pás o šírke 168 mm a hrúbke 2,5 mm.

PIDUE je dostupný aj v kombinovanej verzii s dvoma miesičmi a extrúderom, čo umožňuje výrobu všetkých druhov extrudovaných cestovín podľa výberu matríc; matrice môžu byť dodané s PTFE vložkami alebo bez nich. PTFE vložky dodajú cestovinám hladší a priehľadnejší povrch, zatiaľ čo bez PTFE vložiek získate cestoviny s drsným povrchom. Súčasťou je aj rotačný rezací nôž na krátke cestoviny.

STROJ NA VÝROBU CESTOVÍN PIDUE

  • konštrukcia vyrobená z eloxovaného hliníka a časti, ktoré prichádzajú do styku s cestovinami sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
  • produkuje cestovinový pás o šírke 168 mm a hrúbke 2,5 mm
  • obsluha týchto strojov je jednoduchá a efektívna
  • robustný ovládací panel, bezpečnostné tlačidlo a svetelné kontrolky
  • rešpektujú všetky platné predpisy o prevencii úrazov
  • montáž všetkého príslušenstva je jednoduchá a praktická
  • niektoré nadstavce je možné použiť aj v kombinácii s inými strojmi La Monferrina

PRÍSLUŠENSTVO

  1. Nadstavec „Tagliasfoglia“:
    • obsahuje automatickú rezačku, na ktorej si môžete pomocou časovača nastaviť potrebnú dĺžku rezancov v rôznych šírkach
    • pomocou špeciálnych zásuviek viete vytvoriť rezance šírky 2, 4, 6, 8 mm a vrúbkované rezy 12, 24 mm
  2. Nadstavec „Multipasta“:
    • umožňuje pripraviť dokonalé ravioli rôznych tvarov (aj srdiečka...) s mäkkými rastlinnými plnkami, plnené syrom, mäsom alebo zmesou týchto druhov
    • po výmene valcov, je možná výroba aj tagliatelle (1.5, 2, 4, 6, 8, 12, 24 mm) a vrúbkované rezy (12, 18, 24 mm)
  3. Nadstavec na „gnocchi“:
    • výroba zemiakových „gnocchi“ v rôznych rozmeroch možná aj s ďalšími prísadami, ako sú paradajky alebo špenát

La Monferrina

made in Italy

 
 
Model PIDUE SINGLE PIDUE DOUBLE PIDUE DOUBLE COMBI
Rozmery (ŠxHxV) 860 x 1093 x 1260 mm 860 x 1093 x 1365 mm 900 x 1230 x 1450 mm
Kapacita miesiča 12 kg 2 x 12 kg 2 x 12 kg
Šírka cestovinového pásu 168 mm 168 mm 168 mm
Produkcia cestovinového pásu 25 kg/h 50 kg/h 50 kg/h
Produkcia Tagliatelle 25 kg/h 50 kg/h 50 kg/h
Produkcia Ravioli 25 - 30 kg/h 30 kg/h 30 kg/h
Produkcia extrúdovaním - - 15 - 18 kg/h
Max. príkon 2,0 kW 3,0 kW 3,1 kW
Napájanie 400 V / 50 Hz 400 V / 50 Hz 400 V / 50 Hz
Hmotnosť 143 kg 172 kg 190 kg