Extrúder na výrobu cestovín P100A, P150VR – ITALGI
Extrúdery na výrobu cestovín P100A, P150VR od spoločnosti ITALGI vhodné pre veľkoobchod s cestovinami, väčšie pekárne a supermarkety; vďaka estetickému dizajnu sú ideálne aj na použitie pred zákazníkom. Dostupné v 2 verziách podľa požadovanej produkcie cestovín.
EXTRÚDER NA VÝROBU CESTOVÍN LÍNIA P100A, P150VR
- produkuje rôzne tvary a veľkosti čerstvých cestovín, ako sú špagety, bucatini, fusilli, maccheroni, tagliatelle a so špeciálnou matricou aj penne alebo cestovinové pásy na lasagne
- konštrukcia a všetky časti prichádzajúce do styku so surovinami sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 304 alebo z materiálu vhodného na kontakt s potravinami
- extrúzna rúrka chladená vodou, na zníženie teploty vytváranej tlakom
- pre bezpečnosť používateľa má každá potenciálne nebezpečná časť stroja bezpečnostnú ochranu
- druhý miesič, ktorý mieša cesto, zatiaľ čo hlavná nádoba extruduje výrobok bez zastavenia výrobného cyklu (pri verzii P100A na požiadnie)
- elektronický krájač krátkych cestovín ako napr. fusilli, gnocchi a maccheroni
- kompatibilné so strojmi na ravioli ITALGI
- ventilátor na povrchové sušenie cestovín
- dopravníkový pás s krájačom dlhých cestovín na požiadanie (iba P100A)
Model | P100A | P150VR |
Rozmery (ŠxHxV) | 850 x 1770 x 1820 mm | 1450 x 1800 x 2200 mm |
Kapacita miesiča | 70 kg | 70 + 50 kg |
Priemer matrice |
198 mm | 198 mm |
Skutočná produkcia | 100 kg/h | 150 kg/h |
Produkcia pretláčaním | 170 kg/h | 170 kg/h |
Max. príkon | 10 kW | 13,5 kW |
Napájanie | 400 V / 50 Hz | 400 V / 50 Hz |
Hmotnosť | 650 kg | 750 kg |
Podobné produkty
cena na vyžiadanie Automatický stroj na výrobu cestovinového pásu, línia S – ITALGI
cena na vyžiadanie Automatický extrúder na výrobu cestovín P50 – LA MONFERRINA
cena na vyžiadanie Automatický stroj na výrobu cestovinového pásu S160E – ITALGI
cena na vyžiadanie Stroj na výrobu ravioli PRC160 – ITALGI
cena na vyžiadanie Automatická krájačka cestovinového pásu, línia TA – ITALGI
cena na vyžiadanie Kombinovaný stroj na výrobu cestovín P2 PLEASURE – LA MONFERRINA