Perforovaná lopata na otáčanie pizze Napoletana – GI.METAL
Lopata na otáčanie pizze od spoločnosti GI.METAL vyrobená výlučne z nehrdzavejúcej ocele. Lopata na pizzu bola navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám výrobcov pizze, ktorí vyrábajú pizzu v neapolitánskom štýle, v tradičnej neapolskej peci, ktorá dosahuje až 500°C a pečie väčší objem pízz. Rúrková rukoväť s tradičným pripevnením priamo na hlave lopaty. Rukoväť v strede je posuvná a vyrobená zo špeciálneho polyméru s vysokou hustotou, odolnému voči nárazom a teplu. Dvojdielna rukoväť na požiadanie.
ROZMERY A HMOTNOSŤ (mm, kg)
VÝHODY
- vyrobené z vysoko odolnej nehrdzavejúcej ocele
- optimalizovaná hrúbka zaistí odolnosť voči vysokým teplotám
- posuvná rukoväť
- 3 nity zaisťujú stabilitu a odolnosť
- perforácia s kruhovým dizajnom na odstránenie múky
- možnosť prispôsobenia nápisu na hlave lopaty pomocou gravírovania laserom

Podobné produkty









