Formovačka pizze Pizzarella - stolová verzia
Morello Forni prezentuje Pizzarellu, prvú a jedinú poloautomatickú formovačku na pizzu vyrobenú v Taliansku, ktorá dokáže pripraviť základ na pizzu rovnako ako ruky odborníkov.
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Stolovú verziu je vhodné umiestniť na vrch už existujúceho pizza pultu alebo na pevný podstavec. Jednoduché a kompaktné riešenie v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami formovačiek cesta na pizzu.
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Stolovú verziu je vhodné umiestniť na vrch už existujúceho pizza pultu alebo na pevný podstavec. Jednoduché a kompaktné riešenie v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami formovačiek cesta na pizzu.
Technické vlastnosti:
- všetky súčiastky, ktoré sú v styku s cestom, sú vyrobené z potravinárskeho a ľahko umývateľného materiálu
- patent Morello Forni, vyrobený s vysoko presnou mechanickou stavbou s kompaktným a pekným dizajnom
- Pizzarella cielene zachováva tenkú vrstvu múky, na svojich membránach, pri kontakte s cestom, vďaka svojmu patentovanému účinku "indukovanej polarizácie"
Výhody:
- urýchlenie produkcie bez úpadku na kvalite výsledného produktu, až 180 základov na pizzu za hodinu
- vyrobené v súlade s politikou rešpektovania životného prostredia a úsporou energie, iba 200 wattov za hod.
- Pizzarella môže byť prispôsobená prevádzkovateľom a následne zvládne cesto formovať každý, s čo najmenším úsilím a maximálnou účinnosťou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného Pizzarellou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného rukami
Ako to funguje:
Pomocou ručne ovládaného horného disku, jemne a rovnomerne formuje cesto s neustálymi sériami tlakových vĺn a otáčavých pulzov. Cesto sa vyformuje rovnomerne a vďaka špeciálnym membránam sa zamedzí prilepeniu.
Pizzarella vyformuje základ na pizzu s tenkým stredom a hrubším okrajom, ktorý zachytáva cenné mikrobubliny vznikajúce počas kvasenia cesta.


stolová verzia | |
Šírka | 510 mm |
Hĺbka | 580 mm |
Výška | 940 mm |
Max. produkcia pizze | 180 ks / h |
Rozmery formovacieho priestoru | ø 28 - 35 cm |
Napájanie | 230 V / 50 Hz |
Príkon | 350 W |
Hmotnosť | 85 kg |
PODOBNÉ PRODUKTY
Chladiaci pizza pult so zabudovanou formovačkou pizze Pizzarella
TOP PRODUKT
do 60 dní
Morello Forni prezentuje Pizzarellu, prvú a jedinú poloautomatickú formovačku na pizzu vyrobenú v Taliansku, ktorá dokáže pripraviť základ na pizzu rovnako ako
Tvarovače obdĺžnikového pizza cesta DUALE - dvojvalcové
cca 21 dní
777 €
Tvarovače cesta z radu DUALE svojou kompozíciou umožňujú šetriť čas v pracovnom procese a nepotrebujú špecializovaných operátorov. Sú navrhnuté tak, aby
Tvarovače pizza cesta DUALE - dvojvalcové s technológiou TOUCH & GO
cca 21 dní
720 €
Tvarovače cesta na pizzu z radu DUALE TOUCH AND GO sú jednoduché prístroje s manuálnym ovládaním, ktoré zabezpečuje nenáročnú manipuláciu. Tvarovače
Formovačka pizze Pizzarella - skriňová verzia
TOP PRODUKT
do 60 dní
Morello Forni prezentuje Pizzarellu, prvú a jedinú poloautomatickú formovačku na pizzu vyrobenú v Taliansku, ktorá dokáže pripraviť základ na pizzu rovnako ako



