Formovačka pizze Pizzarella, skriňová verzia – MORELLO FORNI
Morello Forni prezentuje Pizzarellu, prvú a jedinú poloautomatickú formovačku na pizzu vyrobenú v Taliansku, ktorá dokáže pripraviť základ na pizzu rovnako ako ruky odborníkov.
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Skriňová verzia je ľahko kompatibilná s pizza pultom. Je vyrobená z nerezovej ocele a disponuje vrchným pracovním pultom, 6 neutrálnymi zásuvkami na cesto a kolieskami, čiže ju môžete jednoducho prisunúť k už existujúcemu pizza pultu.
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Skriňová verzia je ľahko kompatibilná s pizza pultom. Je vyrobená z nerezovej ocele a disponuje vrchným pracovním pultom, 6 neutrálnymi zásuvkami na cesto a kolieskami, čiže ju môžete jednoducho prisunúť k už existujúcemu pizza pultu.
Technické vlastnosti:
- všetky súčiastky, ktoré sú v styku s cestom, sú vyrobené z potravinárskeho a ľahko umývateľného materiálu
- patent Morello Forni, vyrobený s vysoko presnou mechanickou stavbou s kompaktným a pekným dizajnom
- Pizzarella cielene zachováva tenkú vrstvu múky, na svojich membránach, pri kontakte s cestom, vďaka svojmu patentovanému účinku "indukovanej polarizácie"
Výhody:
- urýchlenie produkcie bez úpadku na kvalite výsledného produktu, až 180 základov na pizzu za hodinu
- vyrobené v súlade s politikou rešpektovania životného prostredia a úsporou energie, iba 200 wattov za hod.
- Pizzarella môže byť prispôsobená prevádzkovateľom a následne zvládne cesto formovať každý, s čo najmenším úsilím a maximálnou účinnosťou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného Pizzarellou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného rukami
Ako to funguje:
Pomocou ručne ovládaného horného disku, jemne a rovnomerne formuje cesto s neustálymi sériami tlakových vĺn a otáčavých pulzov. Cesto sa vyformuje rovnomerne a vďaka špeciálnym membránam sa zamedzí prilepeniu.
Pizzarella vyformuje základ na pizzu s tenkým stredom a hrubším okrajom, ktorý zachytáva cenné mikrobubliny vznikajúce počas kvasenia cesta.
Verzia | skriňová - PZLCAB35 |
Rozmery (ŠxHxV) | 700 x 820 x 1500 mm |
Max. produkcia pizze | 180 ks / h |
Rozmery formovacieho priestoru | Ø 28 - 35 cm |
Napájanie | 230 V / 50 Hz |
Príkon | 350 W |
Hmotnosť | 170 kg |
Katalóg
Pizzarella
Pizzarella
Podobné produkty
cena na vyžiadanie Stolový tvarovač cesta T50 – SIGMA
NÁŠ TIPcena na vyžiadanie Manuálny tvarovač cesta SPRIZZA – SIGMA
cena na vyžiadanie Stolový tvarovač cesta na pizzu – FRIULCO
cena na vyžiadanie Automatický tvarovač cesta SPRIZZA – SIGMA
TOP PRODUKTcena na vyžiadanie Formovačka pizze Pizzarella, stolová verzia – MORELLO FORNI