Chladiaci pizza pult so zabudovanou formovačkou pizze Pizzarella – MORELLO FORNI
Morello Forni prezentuje Pizzarellu, prvú a jedinú poloautomatickú formovačku na pizzu vyrobenú v Taliansku, ktorá dokáže pripraviť základ na pizzu rovnako ako ruky odborníkov.
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Pultová verzia je originálne riešenie integrácie Pizzarelly do moderného pizza pultu navrhnutého a vyrobeného spoločnosťou Morello Forni. Pizzarella je bezchybne vsadená do pizza pultu v rovine so zvyškom pracovných priestorov. Harmonizuje a optimalizuje svoju účinnosť na najvyššiu možnú mieru, zapádajúca do perfektnej synergie v pracovnom cykle tradičnej pizzérie.
Technické vlastnosti pizza pultu:
Pizzarella formuje cesto pri izbovej teplote bez toho, aby ho stláčalo, valcovalo alebo zahrievalo. Vďaka tomu si cesto dokáže zachovať všetky fyzikálne a organoleptické vlastnosti, rovnako ako pri práci talianských šéfkuchárov.
Pultová verzia je originálne riešenie integrácie Pizzarelly do moderného pizza pultu navrhnutého a vyrobeného spoločnosťou Morello Forni. Pizzarella je bezchybne vsadená do pizza pultu v rovine so zvyškom pracovných priestorov. Harmonizuje a optimalizuje svoju účinnosť na najvyššiu možnú mieru, zapádajúca do perfektnej synergie v pracovnom cykle tradičnej pizzérie.
Technické vlastnosti pizza pultu:
- chladena vitrína na ingrediencie, vhodná pre GN, 160 cm široká
- 5 samostatných neutrálnych zásuvok na pizza cesto pod Pizzarellou
- veľká zásuvka na pizza cesto, kapacita 4 x EN 60 x 40 cm
- chladený priestor na nádoby s pizza cestom
Technické vlastnosti:
- všetky súčiastky, ktoré sú v styku s cestom, sú vyrobené z potravinárskeho a ľahko umývateľného materiálu
- patent Morello Forni, vyrobený s vysoko presnou mechanickou stavbou s kompaktným a pekným dizajnom
- Pizzarella cielene zachováva tenkú vrstvu múky, na svojich membránach, pri kontakte s cestom, vďaka svojmu patentovanému účinku "indukovanej polarizácie"
Výhody:
- urýchlenie produkcie bez úpadku na kvalite výsledného produktu, až 180 základov na pizzu za hodinu
- vyrobené v súlade s politikou rešpektovania životného prostredia a úsporou energie, iba 200 wattov za hod.
- Pizzarella môže byť prispôsobená prevádzkovateľom a následne zvládne cesto formovať každý, s čo najmenším úsilím a maximálnou účinnosťou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného Pizzarellou
Podsvietená fotka cesta vyformovaného rukami
Ako to funguje:
Pomocou ručne ovládaného horného disku, jemne a rovnomerne formuje cesto s neustálymi sériami tlakových vĺn a otáčavých pulzov. Cesto sa vyformuje rovnomerne a vďaka špeciálnym membránam sa zamedzí prilepeniu.
Pizzarella vyformuje základ na pizzu s tenkým stredom a hrubším okrajom, ktorý zachytáva cenné mikrobubliny vznikajúce počas kvasenia cesta.


Verzia | stolová - PZLINT35 |
Rozmery (ŠxHxV) | 2150 x 820 x 1600 mm |
Max. produkcia pizze | 180 ks / h |
Rozmery formovacieho priestoru | Ø 28 - 35 cm |
Napájanie | 2 x 230 V / 50 Hz |
Príkon | 780 W |
Hmotnosť | 550 kg |

Pizzarella
Podobné produkty





