Biscotto, kameň zo sopečnej hliny – EFFEUNO FORNI
Biscotto, kameň zo sopečnej hliny od spoločnosti EFFEUNO FORNI špeciálne navrhnutý pre elektrické pizza pece P134H/HA. Ručne vyrobený v Mastroianni di Casapulla podľa najstaršej remeselnej tradície, s cieľom vytvoriť dokonalý podklad na pečenie pri veľmi vysokej teplote, ktorá je vyžadovaná pre neapolskú pizzu (+500°C). Biscotto bráni pred spálením spodku pizzy a zároveň zabezpečuje absolútnu netoxicitu a zdravotnú nezávadnosť. Hlína a pucolán sú prírodné inertné materiály - zložky nereagujú na plamene a neprodukujú žiadne plyny.
BISCOTTO KAMEŇ
- pre pečenie pravej neapolskej pizze
- najvyššia kvalita materiálov
- 100% taliansky výrobok
- nízka hmotnosť
- vysoká absorpcia a nízky prenos tepla
- absolútna záruka netoxicity a zdravotnej nezávadnosti
TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Rozmery (ŠxHxV) | 400 x 350 mm |
Výška | 25 až 30 mm |
Hmotnosť | 6,5 kg |

